понеділок, 4 січня 2016 р.

Новорічне свято в "Евересті"

Новорічне свято, мабуть, найсвітліше свято в нашому повсякденному житті, яке люблять і діти, і дорослі. У ці дні всі ми стаємо в глибині душі маленькими дітьми, які чекають приходу Діда Мороза з мішком подарунків. 
Центр «Еверест»разом ізгарними друзями-волонтера завжди намагається зробити свято веселим і безтурботним. Сьогодні відбулося справжнє диво. На гостину до нас прийшли волонтери Барської ЗОШ І-ІІІ ст №4 із своїм керівником загону Іриною Побережною та вчителем музичного мистецтва Валерієм Лояном , родини наших вихованців та директор Барського РЦСССДМ Тетяна Шароградська і депутат міської ради Ірина Титаренко. 
Дві години веселощів, танців й сміху швидко промайнули у колі друзів і наші вихованці були запрошені до солодкого столу.
Новий рік - це час чогось нового. Нового життя, нових думок, нових успіхів, подолання нових вершин «Евересту». То ж і ми колектив Центру «Еверест» бажаєм усім мирного неба, щастя, міцного здоров’я. Нехай Новий рік і Різдвяні свята принесуть Україні і кожній Вашій родині мир, добро і достаток. Бажаємо, щоб діти росли Вам на радість і стали надійною зміною у нашій суверенній, незалежній і європейській державі!























Немає коментарів:

Дописати коментар