пʼятницю, 8 квітня 2016 р.


РОБИ ДОБРО І ДОБРЕ БУДЕ!

На вулиці панує квітень - чудовий місяць, коли весна вступає у свої володіння вже не боязкою гостею, а повноцінною господинею. Помітно зеленіє трава, з'являються перші квіти, все дзвінкіше співають птахи, а сонячні промені готують нас до наближення літа.
7 квітня відзначається день, коли Діва Марія отримала благу звістку від архангела Гавриїла про майбутнє народження Спасителя світу, сина Божого Ісуса Христа.
Знаменно, що саме в такий чудовий сонячний день і наш Центр «Еверест» приймав важливого гостя, підприємливого австрійця Германа Пфаннера, власника і засновника відомої в Європі фірми «Пфаннер», що спеціалізується на виробництві фруктових соків, який вдало інвестував в український бізнес і одержав значні результати.
Наш заклад протягом своєї діяльності вже зустрічався із представниками кампанії «Пфаннер», завдяки чому ми мали можливість купувати гаряче харчування для отримувачів реабілітаційних послуг.
Сьогодні ж ми провели перемовини із власником компанії та отримали важливу благу звістку про виявлення доброчинності - фінансову підтримку реабілітаційного закладу від Германа Пфаннера. Ця зустріч запалила вогник радості та надії в наших серцях і переконання, що ми робимо благодійну справу, пробуємо змінити щось в світі на краще, об’єднуємо навколо себе небайдужих та милосердних людей.
В наш час дуже не просто жертвувати своїми інтересами та проблемами, співчувати комусь, підтримувати, любити та поспішати на допомогу. Але є переконання, що добра людина – це щаслива людина, і доведено, що добро обов’язково повертається до того, хто його віддає.







Немає коментарів:

Дописати коментар