вівторок, 24 січня 2017 р.

Як же добре мати чудових , близьких по-духу, прекрасних, цікавих і креативних друзів, які завжди приносять щастя, радість і доброту; діляться з тобою самою чистою і світлою енергією духовної любові; дарують самі яскраві і не менш приємні моменти задоволення від усього почутого і побаченого! Саме такою людиною ми вважаємо Надію Іванисько - керівника художньої студії «Моя кАРТина». 
Художниця, знаючи про наше широке впровадження реабіалітаційного напрямку «Зоотерапія», завітала до нас зі своєю миловидною, доброзичливою і ніжною красунечкою – болонкою Крісті. Грайлива собачка подарувала нам безмежний світ радості і море позитивних емоцій.
Здавалось, що Крісті створена для того, щоб приносити ласку, радість і любов, а її благородне походження висвітлює її ідеальний характер і високий інтелект.
Така собачка-красунечка рекомендована невпевненим в собі людям. Спілкування з тваринками допомагає подолати замкнутість і комплекси. Тактильний контакт з ними розслабляє дрібну мускулатуру, знижує тривогу і агресію, а наших дітей вони навчають ще й дбайливому відношенню. Присутність маленького і беззахисного створіння пробуджує в дитині відчуття відповідальності. взаєморозумінню між людиною і твариною, можливий лікувальний ефект.



Немає коментарів:

Дописати коментар