пʼятницю, 14 липня 2017 р.

 

Під керівництвом Оксани Іванівни Бас, голови  обласної громадської організації та господині садиби "Подільська родина вже 5 років діє чудова пізнавальна програма "Цікаве село Гайове для дітей". Своїм проектом  пані Оксана закликає повернутися душею і серцем до рідного дому, до своєї Батьківщини. 
Центр «Еверест», маючи гарних друзів Сергія Бондара та Артура Цицюрського, які забезпечили «еверестівців» транспортним перевезенням вирушив на гостину до садиби Оксани Бас і ми дуже-дуже дякуємо всім, хто допоміг нам здійснити цю неймовірну поїздку та за найпрекраснішу зустріч своїх особливих гостей – Оксані Бас й працьовитим її односельчанкам -миловидним жіночкам.

Нас чекала гарно прибрана й уквітчана рушниками та заставлена українським старовинним начинням хата, і ця будівля видалася затишною і святковою. Нам приготували майстер-класи по виготовленню жайворонків та янголів, сова Філя і корівка Ласуня. Скажу чесно, що самій було смішно - як то ми маємо доїти штучну корівку, але розумними господарями продумано все до дрібнички. 
Наші міські діти пили справжнє молочко і смакували власноруч випеченими жайворонками. А ще кожна дитина пригортала до свого сердечка подарований букетик запашних суниць.
Повертаючись додому дітей цікавило лише одне: «Коли ми ще поїдемо у село?»
Дякую Вам, Оксано Іванівно і Вашим гарним і чуйним колегам за теплу зустріч наших дітей, за толерантність і добре серце, за патріотизм, бо він починається з любові, вивчення і збереження своєї вулиці, свого села. Дякуємо за можливість відчути подих рідного подільського краю.








Немає коментарів:

Дописати коментар