пʼятницю, 2 грудня 2016 р.

Напередодні Дня інвалідів будь-яка добра людина мала змогу щиро та зворушливо висловитись і підтримати дитину з функціональними обмеженнями гарними словами підтримки. Цією можливістю скористалися щирі та гарні друзі нашого «Евересту»: Артур Цицюрський, Віктор Подуфалов, Неля Мельник, Ірина тИтаренко, Тетяна Шароградська, Сергій Маковецький, Людмила Мірчук, Сергій Нікітін, Олександр Крикливий, Надія Іванисько, Антоніна Сторожук, Олександр Школьник, Олексій Пацьора, Людмила Кузнєцова, Ірина Побережна представники ЗОШ №3 і автомобільно-дорожнього технікуму, волонтерські загони «Дзвіночок» і «ЕВЕРЕСТ».
Концертна програма вразила глядачів красивими віршами, музичними і танцювальними композиціями, а також - іграми, конкурсами та змаганнями, які супроводжувались яскравими вибухами природних емоцій, щирістю та ніжністю посмішок.

Діти й молодь завжди раді таким дорогим і несподіваним гостям та смачненьким гостинчикам, що символізують відчуття щастя, радості і натхнення від того, що всі ми небайдужі до осіб з обмеженими можливостями, які вже сформували в собі оті глибинні резерви всіх своїх здібностей та обдарувань.






Немає коментарів:

Дописати коментар