четвер, 13 листопада 2014 р.

СОЦІАЛЬНИЙ ПРАЦІВНИК ЯК ПОВІТРЯ

Робота  волонтерських загонів "Дзвіночок"  та «Еверест» на базі  реабілітаційного закладу   доводять постійно , що  дружба між закладами стала ще міцнішою, тому що  добрі справи, яких було зроблено багато за цей час, об'єднали викладачів, студентів, школярів  і працівників центру.
   Є професії, які вибирають люди, а є професії, які самі обирають людей. Саме такою є професія соціального працівника. Цю професію  можна порівняти із повітрям: ніхто його не помічає, але коли його не вистачає  то враз про нього згадують,  без нього жити не можуть. Непомітна з першого погляду, вона висуває особливі вимоги до її представників - терпіння, гуманізм, самовіддачу.
   Привітати працівників центру з їх професійним святом, яке відзначається в першу неділю листопада, прийшли студенти , викладачі Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського вчителі та учні Барської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4.
Студенти-волонтери власноруч підготували цукерковий букет, а учні-волонтери подарували для закладу таку необхідну річ  як –лопата. Адже волонтери  дбають про «еверестівський квітковий рай», який  створили на ділянці закладу.
       Музичне вітання подарували викладачі, студенти   та школярі  З вітальним словом до присутніх звернулися керівники  волонтерських  загонів  - Л.В. Кузнєцова  і О.М. Лобанова. 
  Заступника  директора з науково-методичної роботи Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського - А.І. Бурсу, яку в "Евересті" люблять і знають як чудового автора та виконавця казок, порадувала «еверестівців» солодощами та щирими вітаннями із професійним святом. Гарний настрій, атмосфера свята передалась усім присутнім - працівникам центру, «еверестівцям», їх батькам, викладачам та самим студентам.

Немає коментарів:

Дописати коментар