пʼятницю, 30 січня 2015 р.

З любов’ю від Центру «Еверест»

 Сьогодні,  коли наша країна потребує  миру та любові, кожний  громадянин повинен для себе  вирішити: хто він є, і що для нього головне в цей момент. Необхідно ставити перед собою запитання: що я роблю для того, щоб у нас був мир, щоб не зруйнували мій будинок. І взагалі, що я  здатний  зробити, аби не допустити війни на своїй території.

  Багато хто здатний  лише кричати на всіх кутках, який він патріот, і як вболіває за Україну. Коли ж доходить до справи, ховається по кутках.  Це не означає, що кожен повинен брати зброю у руки і йти воювати. Можна просто допомогти тим, хто вже воює - коштами на каски, бронежилети, харчі, або тим пораненим і скаліченим, які нині лежать у госпіталях. 
  Діти та молодь з функціональними обмеженнями  Центру «Еверест» ще влітку започаткували  проведення  благодійної акції «Повернись живим!», влаштовуючи районні ярмарки-виставки на велелюдному  майдані у  м.Бар,  брали активну участь в обласних заходах, передавали бійцям свої листи й малюнки тощо.  

  Зараз надворі стоїть холодна пора року, серце щемить від думки,  як же солдатам холодно  під дощем і снігом. В такі похмурі  дні хочеться зігріти серце солдата,  додати сил та мужності  для оборони рідної України.
  Центр «Еверест» зібрав з любов’ю набір чаю із абсолютно натурального продукту, ароматного, різноманітного за смаком,  прекрасного і корисного, який тамує спрагу та зігріває, знімає втому, додає бадьорості, підіймає настрій, а саме головне із наших рослин  рідної землі.  Збирали у пучечки   із  побажаннями миру і здоров’я,  із  позитивними думками, щоб наш духмяний  подільський чай допоміг   уникнути багатьох хвороб та повернутися живими із миром на нашу землю.

Немає коментарів:

Дописати коментар