вівторок, 21 червня 2016 р.

Було б добре, щоб кожний день приносив стільки радості та посмішок, як перший день літа.
Справжнє свято відбулося для дітей та молоді з функціональними обмеженнями реабілітаційного центру «Еверест» та громадської організації "На крилах віри" завдяки підтримці приватного нотаріусу Одеського міського нотаріального округу Миколи Журавля. Микола Володимирович традиційно дарує нашим дітям щасливі і радісні миттєвості життя, запросивши наших вихованців відсвяткувати День захисту дітей в міському кафе-піцерії «Дольче- піца». 
Ми щиро вдячні матері Тетяні Журавель за виховання справжньої та порядної людини - свого сина, за прищеплення любові до всього живого. За нашими переконаннями наш доброзичливий друг Микола Володимирович, — людина добра і мудра, щира і сердечна, щедра і світла, яка вміє любити і співчувати, захистити і приголубити, поважати і порадити, людина з добрим серцем і світлою душею. 

Приємно відзначити, що в цей день ми не були обділені увагою і нас щиро привітали з чудовим і світлим святом дитинства депутат обласної ради Іван Кухаренко, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Шароградська, депутат міської ради Ірина Титаренко, голова Благодійного фонду «ДоброБар» Анатолій Колос та власниця кафе-піцерії «Дольче-піца» Альона Осколкова. Вони побажали дітям здійснення всіх заповітних мрій, наснаги і оптимізму, щастя і міцного здоров’я.










Немає коментарів:

Дописати коментар