середу, 26 жовтня 2016 р.

    На відкриття арт-терапевтичного проекту «Безмежна історія краю особливими очима» завітали майстри пензля : викладач-методист Барського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. М. Грушевського Надія Підгорна та керівник художньої студії (Барська ЗОШ №4) Надія Іванисько, прихильники образотворчого мистецтва: міський голова Артур Цицюрський і депутат районної ради Олексій Пацьора. 

    Майстрині- дві Надії окрім того, що талановиті, бо збагачують мистецьку скарбницю нашого Бару, ще й дуже добрі, бо з радістю дарували частинку свого внутрішнього світу та колір глибини своїх почуттів нашим вихованцям. У захоплюючих поглядах та щирих дитячих усмішках можна було побачити весь всесвіт щастя, радості та любові, що символізують
глибинну культуру нашого українського народу і всі самі безцінні скарби його вірувань, звичаїв та традицій.
   



Перше заняття було досить цікавим – ми малювали український посуд, що використовувався у далекі роки в місті Бар. Таким чином, арт-терапевтичне заняття несло важливе значення – ми розширювали та поглиблювати знання клієнтів про наш рідний край, знайомили дітей з палітрою фарб, вчили малювати та головне, що ми розкривали неповторність кожної дитини її внутрішнього світу. Нам дуже сподобалось, що ми зуміли викликати цікавість до малювання та задоволення від самого процесу.

Немає коментарів:

Дописати коментар