четвер, 10 січня 2019 р.

Багата кутя

Кожен з нас покликаний творити добро, бути милосердними одне до одного, любити і цінувати життя, але люди розуміють життя по-різному. Одні живуть для себе в багатстві, в розвагах, а другі творять добро і залишають гарний слід та пам’ять на багато років, а може й століть і саме добрий слід за собою залишають наші чудові друзі.
Низький уклін нашим любим і щирим друзям. Ви прикрасили наше святкове дійство «Багата кутя», а кутя дійсно була смачною, багатою, цілющою, ситною, бо...
поклали окрім харчових інгредієнтів ще свою любов, щирість, повагу, толерантність, ніжність, повноту серця, теплоту думок та багато позитивних рис.



Нам дуже приємно приймати вас у себе в гостях, дарувати вам частинку свого серця та зустрічати ваші рідні обличчя ще раз і ще раз! Щиросердно дякуємо за радість спілкування і співпраці: Артуру Цицюрському, Олексію Пацьорі, Ірині Побережній, Ростиславу Рябому, Роману Мочарному, пану Алексу, Наталі Коріневській, Світлані Скорбатюк, волонтерам ЗОШ №4, Ларисі Яцьковій, Тетяні Демінській, Ларисі Логіновій, батькам наших вихованців. Ми вас дуже всіх любимо!!!


 

Немає коментарів:

Дописати коментар