середу, 5 червня 2019 р.


Чудове, світле свято, що відзначається у перший літній день улюбленої всіма пори року відбулося для Центру «Еверест» та громадської організації "На крилах віри" завдяки підтримці приватного нотаріусу Одеського міського нотаріального округу Миколи Журавля. Микола Володимирович традиційно дарує нашим дітям щасливі і радісні миттєвості життя, запросивши їх відсвяткувати День захисту дітей в міському кафе-піцерії «Барі Бон». Із гарним настроєм усі "еверестівці" смакували піцу з соком та десертом і тішилися з того, що мають чудову нагоду зустрітися, поспілкуватися і подарувати один одному безліч чудових емоцій.
Приємно відзначити, що в цей день ми не були обділені увагою і нас щиро привітав з чудовим і світлим святом дитинства депутат міської ради Микола Ковальов.
Несподівано для нас, до закладу громадського харчування зайшов гурт симпатичних юних дівчат, які розмістилися неподалік, щоб відзначити останній день навчання у місцевому педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського. Дівчата - студентки 41 ОМ групи швидко зорієнтувалися, хто саме з ними по сусідству і вирішили розважити особливих відвідувачів флешмобом, який народився від одного натхненного бажання – зробити приємне ближньому. 


Дуже хочу акцентувати увагу читачів, що майбутні педагоги були без старшого наставника, без будь-якої вказівки чи організації зуміли показати, що вони повністю підтримують соціальну інклюзію, а в коледжі їх виховують бути добрими людьми.
Вони побажали дітям здійснення всіх заповітних мрій, наснаги і оптимізму, щастя й міцного здоров’я.
Родина Центру «Еверест» щиросердно дякує Миколі Володимировичу Журавлю за щорічне свято, яке потрібно відзначати всім - дорослим, щоб нагадати собі про безтурботну пору дитинства; дітям, щоб залишити у пам’яті ще більще чудових моментів життя. Своєю увагою до «Евересту» він нагадує всім про очевидні, зрозумілі речі, про те, що діти потребують турботи, ласки, любові, уваги, охорони їхніх законних прав та інтересів. Микола Володимирович своїм прикладом вкотре нагадує, що гуманне ставлення до дітей і прагнення створити повноцінну, велику родину має стати орієнтиром розвитку всього нашого суспільства.


Немає коментарів:

Дописати коментар