середу, 16 жовтня 2019 р.

Регулярний медичний огляд дітей є одним з найбільш достовірних джерел ін¬формації про те, на скільки ефективною є та чи інша терапія. Саме щорічне проведення цієї процедури дає змогу слідкувати за динамікою перебігу захворювання та змінами розвитку дітей.
Центр «Еверест» вдячний головним лікарям Володимиру Капиці та Олександру Костенку, заступнику головного лікаря з поліклінічної роботи Олені Лєщєнко в допомозі організації та проведенні медичного огляду для «еверестівців».
Щиросердно дякуємо висококваліфікованим лікарям м.Бар: офтальмологу Світлані Ткачук, ЛОРу Майї Кльоц, фізіотерапевту Наталії Мельник, психіатру Олександру Докійчуку, невропатологу Валентині Савчук, хірургу Віктору Вознюку, сімейному лікарю Антоніні Сотнійчук та медсестричкам й лаборанту.


На изображении может находиться: 5 человек, люди сидят и в помещенииНа изображении может находиться: 2 человека, люди сидятНа изображении может находиться: 2 человека, люди сидят, стол и в помещенииНа изображении может находиться: 2 человека, люди сидят и в помещении

Немає коментарів:

Дописати коментар