середу, 15 січня 2014 р.

Нехай Різдвяна зоря примножує лік добрим справам

Як Новий рік зустрінеш – так його і проведеш, тож, немає нічого кращого, як розпочати рік з щирих побажань, адже добрі  і теплі  слова, які йдуть від душі, здійснюються  швидше і майже завжди.
Цікаве різдвяне дійство  побачили  вихованці Центру  «Еверест», бо  завітали до нас дивовижні новорічні свята, Різдво Христове, свято  Маланки та Василя ,  а ще солодке частуваннячко   від голови Барської міської ради Олексія Дзіся, голови правління  Барського машинобудівного заводу  Іллі Лука, від  настоятельниці  Ігумені Антонії  Свято-Троїцького Браїлівського жіночого  монастиря  та від щирого земляка Ігоря Довбиуса.
Цьогоріч приємний  дзвінкоголосий подарунок для дітей та молоді з функціональними обмеженнями підготовила Барська  дитяча музична школа  на чолі  із Ларисою Шаповаловою та начальником відділу культури й туризму Барської РДА Людмилою Гапонюк.
У нашому закладі  лунали  щирі віншування,  колядки, щедрівки, різдвяні пісні, тому ми  зарядилися  особливим позитивом  й  відчуттям радості і справжнього святкування. А яке ж здивування викликало те, що більшість щедрувальників, які вийшли продемонструвати свої вміння, були хлопці. Вони виконували ролі  головних героїв  дійства разом  із музикою, танцями, обрядовими іграми з масками.
Директор Центру "Еверест" висловила щирі слова вдячності за теплі привітання, подякувала колективам  за творчий  та солодкий подарунок та запевнила, що такі заходи – це крок до духовного збагачення. А ще наголосила Тетяна Марущак, що за  народними повір`ями – це дуже гарний знак, що символізує вдалий і щедрий на успіхи  новий рік.
                                             Неля Смотрицька, педагог соціальний



Немає коментарів:

Дописати коментар