середу, 18 лютого 2015 р.

17 лютого – міжнародний День спонтанного прояву доброти


Доброта — це те, що може побачити сліпий і почути глухий.
Марк Твен


 

 День спонтанного вияву доброти - одна з недавніх ініціатив міжнародних благодійних організацій. Це свято має всесвітнє значення і святкується незалежно від громадянства. Суть свята полягає в безкорисливому і безмежному прояві доброти по відношенню до всіх оточуючих. 
Активісти громадської організації «Типовий Бар» - це молода енергійна молодь, яка хоче змінити світ на краще, подолати черствість, поповнити своє життя та інших добрими вчинками. Вони прагнуть не бути байдужими в наш неспокійний час, коли майже всі знаходяться у стані втоми і роздратування від турбот, від звісток про війну, від негативного впливу шкідливих звичок тощо.

  Молоді барчани намагаються і їм це насправді вдається об’єднувати навколо себе активну молодь і не забувати про молодих людей з функціональними обмеженнями.




 У День доброти організація «Типовий Бар» через соціальні мережі закликала громадськість підтримати і взяти участь у святкуванні «Спонтанного прояву доброти» людей, для яких безкорислива допомога, милосердя і чуйність не просто слова.
 Типовий Бар завітав вперше до реабілітаційного закладу із гарними словами підтримки, із солодощами та канцелярськими товарами для розвитку творчих здібностей наших вихованців. В «еверестівців» в цей час було заняття «Арт-кухня», на якому смажилися духмяні та смачні млинці. Тож дорогих гостей було чим частувати.



 Центр «Еверест» дякує добрим людям, які сприйняли і зрозуміли світ неповносправної дитини та подарували частинку свого щирого серця. Такий жест доброї волі у сьогоднішній скрутний час робить людей не лише милосердними, але й мудрішими та благородними.



Ми вдячні за те, що вони пам’ятають, що поруч є люди, яким набагато гірше, а ми можемо хоч на крихту покращити їхнє життя. Світ інвалідів своєрідний. Тут існують свої критерії, свої оцінки, закони..





Немає коментарів:

Дописати коментар