пʼятницю, 6 березня 2015 р.

СВЯТО ВЕСНИ І КРАСИ В «ЕВЕРЕСТІ»

                    
Весна… Напевно, не знайдеться людини, а, особливо, жінки, яка б не любила весну.
За що ми любимо весну? За яскраве сонечко, за звук талої води, що капає з дахів, за оновлення наших надій і сподівань, за можливість скинути такий обридлий важкий зимовий одяг. І за те, що на початку весни є жіноче свято.
І сьогодні нам вже зовсім неважливо, коли і хто придумав відзначати жіночий день. Виявляється, що ще в древньому Римі було прийнято відзначати жіночий день. Навіть, рабині в цей день отримували вихідний і якісь подарунки. А знатні римлянки вдягали святкові вбрання і йшли в храм богині Вести.
Жіноче свято в Римі відзначалось на початку весни. Саме жінка дає нове життя. Саме весна – початок нового життя в природі.
Справжню святкову атмосферу створили наші, завжди з нетерпінням очікувані, гості - студенти Барського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. М. Грушевського, які підготували чудову  святкову програму для вихованців Центру "Еверест" та їхніх батьків. 
Викладачі-віртуози Андрій Мілінчук і В’ячеслав Крупський чудово виконали музичні твори  на акордеоні.  Музичне виконання Олега Чернілевського на саксофоні можна було  порівняти із бальзамом на роз’ятрену рану.  Здібні дівчата  Ольга Шуріпа та Мар’яна Мазуренко, немов весняні солов’ї порадували своїм  чарівним співом присутніх.  Талановиті гості знають, що своїм Божим даром вони  зцілюють душу не лише хворої людини, а й здорового оточення. 
Отож,  всі присутні щиро дякували за релаксаційний подарунок організатору святкової програми, керівнику волонтерської школи «Дзвіночок» Людмилі Кузнєцовій.
Еверестівці створили своїми умілими руками гарні листівки, які подарували  жінкам м. Бар  за їхнє  чисте і добре серце, сповнене добра та милосердя. Своїм матерям діти подарували  власноруч виготовлені подарунки та виконання пісень про рідних мам.
          На свято прийшла керуюча Барського відділення ПАТ «Банк «Київська Русь»  Тетяна Шинкар, яка гостинно частувала наших вихованців солодощами.  
 
 Директор Центру "Еверест" Тетяна Марущак щиро подякувала всім гостям, які відвідали свято весни і краси. Бажала, щоб  кожен  день буде сонячним і радісним, щоб довкола панували  любов і гармонія




Немає коментарів:

Дописати коментар