четвер, 12 березня 2015 р.

                       Піщинка-перлинка мандрує по Вінниччині   
З ініціативи церкви християн Адвентистів 7-го Дня у Центрі  «Еверест»  відбулася надзвичайно приємна  подія. Силами не байдужих творчих людей із села Михайлівці  Мурило-Куриловецького району  була продемонстрована вистава «Піщинка». Групу народного театру очолила креативна майстриня пані Наталя Сіфорова разом із своїм чоловіком Валерієм Сіфоровим.
Родина Сіфорових з підручних матеріалів пошила яскраві ляльки для вистави, змайстрували чудернацькі декорації та  своїм оптимізмом запалила серця дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Еверест».
Разом із дітьми  сім’я створила  виставу про маленького хлопчика – Піщинку, який шукав себе у цьому безмежному світі, аж поки не став коштовною перлиною, котра пожертвувала собою на благо інших.
   Вихованці нашого Центру були в захваті від вистави, від пригод хлопчика-Піщинки. «Еверестівці» могли роздивитися їх зблизька, і спробувати з якого матеріалу вони зроблені.

   Поки що це єдина вистава з якою колектив об`їздив  8 подібних закладівів Вінницької області. Але група розвивається, готуються нові ляльки, нові вистави. І наші вихованці Центру, і також наш  колектив теж сподівається на нову зустріч.

Немає коментарів:

Дописати коментар