четвер, 26 травня 2016 р.


       
  ВІДБУЛАСЯ ПОСВЯТА У ВОЛОНТЕРИ.
Разом з «еверестівцями» долають вершини духовного та професійного «Евересту» студенти Барського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. М.Грушевського – волонтери. Вони допомагають нам в організації різних свят, концертів, виставок. Жодне свято у Центрі не проходить без участі та допомоги волонтерів. Разом із друзями свято проходить цікаво, час спливає непомітно, дітей переповнюють почуття радості, гордості, вони відчувають себе потрібними.

Найголовніше, що ми отримуємо від волонтерів - найкращий метод реабілітації - спілкування.
Сьогодні на засіданні студентської ради коледжу відбулася посвята у волонтери. Кращим із кращих студентам пов’язали краватку кольору сонячної енергії та теплоти , а також вручили Трудову книжку волонтера. Остання виготовлена для майбутніх роботодавців, щоб ті знали, що перед ними не лише кваліфікований працівник, а ще й співчутливий і добрий, який вміє надавати свою допомогу тому, хто її потребує.


Високу оцінку за роботу волонтерам поставили міський голова Артур Цицюрський, секретар міської ради Віктор Подуфалов , директор Центру «Еверест» Тетяна Марущак та директор коледжу Петро Савчук.


















Немає коментарів:

Дописати коментар