четвер, 15 вересня 2016 р.

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ , МІСТО!!!! 
Наш рідний Бар пишається тим, що в ньому народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей, які змінюють його обличчя. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, набуваємо європейського вигляду. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для життя.
Усі досягнення, якими багате місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. 

У таке свято, як День міста, Центр «Еверест» та всі учасники свята, сповна відчували себе частиною великої родини.
Недільні заходи «Подільські гуляння»: виставка робіт народних умільців, ярмарка подільської кухні, виступи фольклорних колективів, арт-сушка,
фотовиставка «Бар історичний» - найкраще передали неповторну атмосферу, що вирувала на святі Міста. Такі творчі, талановиті, спортивні мешканці мріють, аби їхні таланти були гідно оцінені іншими. 


Порадували своїм талантом творчі самодіяльні колективи, своїм співом закликали до діалогу між дорослими і дітьми, підкреслювали проблеми,що найбільш хвилюють молодь, та звісно ж, закликали світ до миру та кохання, міцних родинних відносин, любові до мистецтва
Вистаки робіт народних умільців – це відкриття світу краси і творчості, споглядання яких оточуючим дарували радість і задоволення. На таких виставках не було парадного пафосу, навпаки - автори запрошували зануритися у специфічну атмосферу буденного життя, де живопис переплітається із побутом, створюючи водночас особливий стан довіри та сердечності.
Роботи дітей та молоді з функціональними обмеженнями – це заклик, імпульс до співчуття, терпіння, прагнення до краси людської душі. Ми сподіваємося, що виставка сприятиме відродженню духовного стану суспільства і, наші творчі вироби пробудять в людях їх добру сторону.


Ми маємо об’єднатися у любові до нашого міста, працювати і жити для його добра, допомагати тим, хто цього потребує.
Від щирого серця вітаю всіх Вас з Днем міста! Бажаю, усім вам добра, здоров’я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Зичу всім жителям міста Божого благословення, здоров’я, щастя, благополуччя!



Немає коментарів:

Дописати коментар