четвер, 15 вересня 2016 р.

«ЕВЕРЕСТ» ВІДВІДАВ «ВЕСЕЛЕ МІСТЕЧКО»
У день народження нашого міста можна прекрасно розважитися всією сім’єю в так званому,"Веселому містечку", де зібрані всілякі атракціони. 

За домовленістю міського голови Артура Цицюрського наших «еверестівців» щиро приймали на різноманітних розвагах. Сподіваємось, гарні емоції ще надовго залишаться у пам'яті та спогадах не лише дітей, а і в працівників закладу. Вперше за 9 років ми відчули щиру радість нашій присутності. Працівники луно-парку надзвичайно приязно нас зустріли, пропонували свої послуги і ми жодного разу не отримали «допікаючого» погляду: « О, це прийшли ті, через яких я не положив в свою кишеню декілька «зелененьких». Можливо саме тому, цей захід було сприйнято дітьми надзвичайно позитивно.

«Еверестівці» з великим задоволенням та веселим настроєм досхочу накаталися на атракціонах та отримали масу яскравих емоцій. Деякі з них мали можливість вперше побачити та відвідати такі дивовижні дійства. 


Приємним сюрпризом було й те, що молоді львівські хлопці-працівники луно-парку виявилися дуже співчутливими і разом із своїм керівником Світланою Миколаївною Матвіїв подарували кожному по брелоку та вирішили оплатити нашим вихованцям гаряче харчування у вересні місяці.





Немає коментарів:

Дописати коментар