четвер, 22 грудня 2016 р.

Свято Миколая в Україні має давню історію і славні традиції, адже Святий Миколай споконвіку шанують як такого, що опікується воїнами, водіями і тими, що подорожують; він допомагає бідним у скруті; вважається покровителем дітей і студентів.
В цей день наше суспільство стає бодай на краплину добрішим і гуманнішим. Студенти, що працюють у волонтерському загоні «Дзвіночок», прийшли 19 грудня в «Еверест» з театралізованою виставою «Прийди, прийди святий Миколаю, ми тебе чекаєм», в якій розповідається про те, що діти мають бути чесними і слухняними, якщо вони хочуть отримати на свято Миколая гарні подарунки, а не різочки. Але, навіть ті, хто робить збитки, як от хитрі бешкетливі мишенята та лисенята з вистави, заслуговують на розуміння і прощення. І на завершення, «Миколай» приніс кожному маленький подарунок – з любов’ю виготовлені власноруч студентами-волонтерами сувеніри – черевички з солодощами.


Свято завершилось піснями та спільним танком біля ялинки. А це означає, що Святий Миколай виконав свою місію – світ став на дещицю добрішим

Немає коментарів:

Дописати коментар