четвер, 12 січня 2017 р.

                                                 У ЦЕНТРІ «ЕВЕРЕСТ» - ТОРЖЕСТВО.
В «Евересті» відбулася надзвичайно урочиста, хоча й традиційна подія – святкування Різдва Христового. До закладу завітали чудові друзі: міський голова Артур Цицюрський, депутати ТОГ Василь Хоменко та Сергій Маковецький, вчителі ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 і №4 м. Бар, мисткині – Надія Іванисько та Надія Підгорна, викладач БГПК ім. Грушевського – Роман Мочарний, Ростислав Рябий протоієрей Кафедрального Собору Успіння Пресвятої Богородиці і отець Йосафат Герляк, чин Василія Великого храму Різдва Пресвятої Богородиці, волонтерка Корпусу Миру – Неллі та інші запрошені.
Атмосфера святкового дійства запам’яталася приготуванням різдвяних смаколиків (багатої куті із найкращих щедрих інгредієнтів, мигдалевого печива із ручним розписом, вареників із різноманітною начинкою, узвару тощо). Все це супроводжувалася гучними, веселими, різноголосими віншуваннями та колядками.
Гості принесли багато солодощів. Василь Хоменко подарував велику коробку смаколиків. Різдвяні гостинці отримали від пп. Лариси Шевченко і від храму собору Барської ікони Божої Матері.
У ці святкові дні як ніколи актуальні слова прекрасного письменника Мирослава Дочинця: «Нехай ми окраїна вільного світу, нехай ми убога провінція, та хіба Віфлеєм не був тим же! І звідти, з хліва – пробилося Світло на весь світ.Чекаймо добрих вістей не від нового року, не від нового Трампа і нового Приватбанку. Чекаймо їх від себе. Шануймо себе, цінуймо себе, дивуймо себе і світ».



Немає коментарів:

Дописати коментар