четвер, 12 січня 2017 р.

Радісно, весело та надзвичайно цікаво пройшло новорічне свято у Центрі «Еверест», адже усі діти та молодь нашого закладу з таким великим нетерпінням чекали цього неповторного і фантастичного моменту, коли завітають гості з різноманітними сюрпризами та солодкими подаруночками, сповненими щастя, ніжності і любові.
Свято почалось з приходу наших любимих волонтерів – учнів Барської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4. Вони приготували для нас справжній Новорічний концерт, насичений чудовими привітаннями, яскравими музичними і танцювальними композиціями, оригінальними гостинчиками, в яких було вкладено ніжність, ласку і доброту, що зігрівають серце і душу промінчиками духовного тепла, яке так потрібне для кожного, хто відчайдушно прагне жити в гармонії з оточуючими людьми. Крім цього, незабутні враження від святкування Нового року нам подарував голова благодійного фонду «ДоброБар», наш незамінний друг і помічник – Анатолій Колос. Завдяки йому діти та молодь Центру «Еверест» мали можливість відчути себе по-справжньому щасливими, пригостившись солодощами вищого ґатунку.
Наші вихованці і їхні родини разом із казковими ведучими, лісовими тваринками, бабою Ягою, Дідом Морозом та Снігуронькою співали, танцювали, розказували вірші, гуморески, грали в ігри, брали активну участь у різноманітних конкурсах й з позитивними емоціями кружляли у веселих хороводах навколо прикрашеної райдужними іграшками, вогниками та гірляндами ялинки. Усі учасники вищезгаданого дійства поринули у казковий, незвичайний і таємничий світ, наповнений справжніми феєрверками миру, злагоди, благодаті, бл




агополуччя і процвітання.

Немає коментарів:

Дописати коментар