четвер, 13 лютого 2020 р.

                                    День Святого Валентина. 
14 лютого - День Святого Валентина, це час коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття - про кохання. У цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря полонить відчуття щастя і романтики.
Цікаво і активно пройшло свято у нас в Центрі «Еверест»: конкурси, ігри, вітання, танці. Все це ми отримали в подарунок від наших друзів- студентів, волонтерів школи "Дзвіночок". Весело пройшла розважально - пізнавальна година до дня Святого Валентина "Під знаком Купідона". Ведучі ознайомили присутніх з історією виникнення свята закоханих, провели інтелектуальні конкурси: "Весела пантоміма", "Назви відому пару", "Знання - сила", "Питання на засипку", "Кулінарний" тощо. На завершення свята "еверестівці" подарували волонтерам смачне, напередодні власноруч виготовлене солодке печиво- валентинки, яким приємно здивували своїх друзів . Святкування пройшло дуже романтично, мило, приємно, у теплій сімейній атмосфері. Усі були у захваті!


На изображении может находиться: 21 человек, в том числе Зборовська Алена и Віталій Петрович, люди стоят и в помещении

На изображении может находиться: 9 человек, в том числе Зборовська Алена, Людмила Мірчук и Віталій Петрович, люди сидят и в помещении

На изображении может находиться: 10 человек, люди стоят, обувь и в помещении

Немає коментарів:

Дописати коментар