середу, 12 лютого 2020 р.

                                                           Майстер - клас
Кухарські фартушки, руки і носи – в борошні, зосереджені «еверестівці» старанно витискають на тісті «валентинки». За якусь годину їхні старання перетворюються на запашні смаколики.
До Дня всіх закоханих в Центрі «Еверест» пройшов майстер-клас із випікання імбирного печива, який організувала для нас кулінарна майстриня Ірина Новікова, мешканка с. Міжлісся.
Розминали і розкачували приготовлене заздалегідь тісто, витискали формочками фігури, розкладали на столах… Тісто піддавалося не всім і не відразу, та діти зосереджено «воювали», заглядаючи одне на одного. Із підказками Ірини кожне нове печиво ставало кращим і кращим, і зрештою дитячу «ліпнину» було не відрізнити від професійної.
Один за одним діти почали підключати фантазію і оздоблювати печиво різними візерунками.
Тісто – це те, що найбільше вабить наших вихованців на заняттях з програми «Арт – кухня». Тому ідея майстер-класу із випічки їм здалася надзвичайно чудовою, і усім без винятку таке заняття принесло масу позитиву та задоволення.
Щиро дякуємо Ірині за майстер – клас та гарно проведений час.




На изображении может находиться: 6 человек, в том числе Сергій Яськевич и Віталій Петрович, люди сидят, люди едят, стол, в помещении и еда

На изображении может находиться: 1 человек, ест, сидит и стол


Немає коментарів:

Дописати коментар