четвер, 10 липня 2014 р.

Незабутні зустрічі в "Евересті".

 Спілкування є однією з духовних потреб людини. Особливо приємне та корисне спілкування з друзями, яким можна довіряти, які завжди зрозуміють та підтримають, на яких можна покластися у будь-якій життєвій ситуації. Саме такими друзями одне для одного є працівники бібліотеки і вихованці Барського міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями "Еверест".
    В один із літніх днів працівники бібліотеки завітали до центру, щоб провести майстер-клас по виготовленню квітки-семибарвниці, яка своїми кольорами прикрасить кімнату творчості та надасть гарного літнього настрою. До речі, такі квіти є прикрасою самої книгозбірні.
    Під час майстер-класу вихованці не тільки намагалися опанувати техніку виготовлення квітів з паперу, а й спілкувалися з бібліотекарями та ділилися враженнями від участі у Вінницькому обласному фестивалі "Повір у себе", де достойно презентували роботу центру.
    Сьогодні еверестівці освоїли ще одну техніку створення декоративних елементів, які доповнять вже чималу колекцію центру. А бібліотекарі, в свою чергу, пообіцяли до наступної зустрічі підготувати нові відкриття творчої сфери.  


Немає коментарів:

Дописати коментар