четвер, 2 жовтня 2014 р.

ЩЕДРА ОСІНЬ ДАРАМИ

Ось і завітала щедра осінь, яка повноцінно панує уже другий місяць. З давніх давен люди відмічали свято осені, свято зібраного урожаю. Адже це дивовижна красива та щедра пора року, яка своїми чарами зваблює поетів, письменників, художників, дарує свої скарби трудівникам садів, ланів та городів.
   На свято осені  до реабілітаційного центру завітав волонтерський загін  Барської ЗОШ №4, який підготував для своїх друзів сюрприз неймовірної краси - виставку із природнього матеріалу «Щедра осінь дарами». З квітів, зерен, гілочок, гарбузів, картоплі учні створили справжні шедеври, в яких фантазії не було меж. Різномаїття  дарунків осені - квіти, овочі, фрукти  перетворилися в чудові та цікаві композиції учнів школи, від яких кімната відразу перетворилася на чудовий осінній сад.
   Волонтери підготували розважальну  програму, яка порадувала присутніх гарним настроєм та гумором. Сценки пронизані любов’ю до рідного краю, ліричністю та гумором створили справді святкову атмосферу. Святковий  захід був  яскравим  танцювальними номерами та музичними композиціями.
 Еверестівці ніколи не залишаються осторонь цікавих міроприємств і цього разу  порадували  друзів інсценівкою «Ходить гарбуз по городу» та чудовими осінніми виробами.
 Свято пройшло у колі друзів, у барвах осені, з квітами та дарами природи.
Всі присутні залишилися з чудовим настроєм та масою позитивних вражень.






Немає коментарів:

Дописати коментар