понеділок, 13 жовтня 2014 р.

Невід’ємна риса характеру – милосердя.


 
Люди, які  небайдужі до інших, здатні співпереживати, співчувати іншим, готові допомогти ближньому, як правило, сміливі і рішучі. Такі особистості  не замислюючись заступляться в бійці за слабкого, підставлять плече нужденному, кинуться у вогонь чи у воду, рятуючи людину або навіть тварину.  Такі люди мають миле , добре та чуйне серце. Серце, що наповнене милосердям  завжди штовхало  людей на подвиги, тільки воно могло спонукати на рішучі вчинки. 
Милосердя – ось невід’ємна риса характеру чесної і порядної людини. 
Такими чудовими рисами володіє уродженець села Мартинівка нашого району  Борис Петрович Мацюк голова Міжнародної громадської організації «Всенародний контроль та захист», який вкотре  завітав  до  реабілітаційного центру «Еверест»  - із подарунками, оптимістичними словами  підтримки, які так необхідні для особливих дітей в доленосний  час для України.  
 Влітку, коли про виборчі перегони не мовилося  завдяки  фінансовій підтримці  Мацюка Б.П. заклад  «Еверест»  зумів провести «косметичний»  ремонт санітарної  кімнати. Тепер наше приміщення стало ще ошатнішим та затишним.
   Мацюк Б.П. кандидат у народні депутати до Верховної ради України завітавши із візитом до Центру «Еверест»  був зворушений  творчими роботами «еверестівців», їхньою наполегливістю, а ще більше нашого гостя вразили патріотичні  малюнки та листи  адресовані бійцям у зону АТО.   Кожний малюнок , кожне  послання містить  у собі любов та тепло рук особливої дитини , вдячність  та щире захоплення героїзмом, прохання повертатися живими.
Борис Петрович зауважив, що такі листи дуже підтримують наших бійців та надихають їх до  сміливих дій, захищаючи нашу Вітчизну та пообіцяв передати  бійцям Вінницького 9-го батальйону територіальної оборони, які захищають наш спокій на Сході.
Зустріч із добрими людьми вселяють у нас сподівання на те, що людська доброчинність безмежна, і коли ми об’єднаємося у добрі та милосерді, наскільки легше почуватимуть себе ті, хто її согодні найбільше потребує. 
      





Немає коментарів:

Дописати коментар