середу, 3 червня 2015 р.

               День захисту дітей.

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань.
Глибоким змістом наповнені рядки Декларації про обов'язки людства надавати дітям все найкраще для їхнього духовного і фізичного вдосконалення, про гарантії використання їх здібностей на благо суспільства. 
Перше червня — святковий день для дітей. Але й для нас, дорослих, теж. І хай зібрались ми сьогодні, а не вчора, це не здається суттєвим, щоб завадити нам сьогодні радіти миру, сонцю, ясному небу. 
 Ми, дорослі прагнемо, щоб діти росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися  улюбленою справою, в майбутньому стали хорошими громадянами своєї країни.
  Добру справу - створення гарного настрою справжнього свята для усіх присутніх і особливо для дітей та молоді з функціональними обмеженнями з Центру «Еверест»  створив Микола Журавель,  приватний нотаріус Одеського міського нотаріального округу.  Його мати Тетяна Журавель отримала подяку та уклін за виховання гарної людини -  свого сина, який був іменинником у цей день. 
Дуже знаково у свій день народження розділити «кусень хліба», протягнути руку допомоги нужденному, що й вчинив пан Микола – запросив відсвяткувати День захисту дітей у піцерії.  «Еверестівці» привітали Тетяну Журавель із народженням сина, подарувавши виготовлену власноруч картину.
 Про Миколу Володимировича можна говорити багато – своїми вчинками, життєвою позицією та душевною добротою він того заслужив. І кому, як не нам, Центру «Еверест», знати на власному досвіді про щире і відкрите для усіх серце Миколи Журавля, адже протягом досить тривалого часу він є вірним другом і порадником нашого закладу.
Діти отримали масу позитивних емоцій та незабутніх вражень, а це найголовніший показник вдало проведеного заходу.



Немає коментарів:

Дописати коментар