понеділок, 22 червня 2015 р.

Орнітотерапія в "Евересті"

Важко знайти людину, якій би не подобався спів птахів!  Спеціалісти різних галузей стверджують, що орніотерапія, тобто лікування пташиним співом,  може бути такою ж корисною, як ранковий біг чи фруктовий десерт. Орнітотерапія заснована на спілкуванні з пернатими друзями. Птахи заспокоюють людину, заряджаючи її оптимізмом і бадьорістю. Просте спостереження за ними допоможе розслабитися і позбутися серйозних емоційних зривів.  Таким чином, і психіка, і тіло набувають стану гармонії, що допомагає впоратись з багатьма хворобами.
Завдяки Барському Благодійному Фонду «Колос» в «Евересті» з’явився пернатий друг – веселий, грайливий, співучий, надзвичайно кмітливий та вигадливий папуга, якого вихованці назвали Коржиком.
Спостерігаючи за «еверестівцями» можна помітити як їм подобається бавитись з папугою, піклуватись про нього. Скільки радості з‘являється в  очах вихованців, коли вони чують спів Коржика.

Отож, хочеться ще раз подякувати Барському Благодійному Фонду «Колос» та особисто Анатолію Олександровичу Колосу за подарунок, який робить наших «еверестівців» щасливішими!

Немає коментарів:

Дописати коментар