понеділок, 16 листопада 2015 р.


Велика радість з маленького подарунка

Щоразу радіємо добрим справам, що здійснюються на адресу дітей та молоді з функціональними обмеженнями, бо впевнені, що якщо всі почнуть творити хоча б маленькі добрі справи, то насититься світ добром, і стане всім легше жити. Адже, кожен з нас прийшов у цей світ заради того, щоб зробити його хоч трішки кращим.

Завітавши до Центру «Еверест», депутату Барської міської ради Сергію Нікітіну сподобався наш новий напрямок у розвивальній, відновлювально-корекційній роботі – зоотерапія. Познайомившись із живим куточком, в якому живуть чотири папуги та хом’ячок, переконавшись у позитивних результатах у роботі із вихованцями вирішив поповнити наш «острівець позитиву» ще однією милою тваринкою – левоголовим кроленям. 
 
Треба було бачити щасливі очі дітей при зустрічі з маленьким кроленятком. Кличка не забарилася – Кнопочка, бо ж маленька зовсім.
Психолог повідомила депутату, шо тваринки приймають нас, такими, якими ми є, зі всіма помилками і недоліками. Вони пробуджують в людях почуття відповідальності. Тварини володіють унікальною можливістю виводити людину із замкнутого внутрішнього простору, пробуджують бажання спілкуватися з людьми, пізнавати оточуючий світ, радіти життю, любити життя і людей. 
А найголовніше, що крихітне кроленя успішно справляється з побутовою реабілітацією – вихованці уміють доглядати за підопічним, годувати, прибирати та таким чином краще адаптуватись до навколишнього світу.
Сергій Станіславович також приніс дітям солодощі, яблука із власного саду та всі необхідні аксесуари для нашого кроленятка Кнопочки, щоб він зростав здоровим та оздоровлював наших вихованців.





Немає коментарів:

Дописати коментар