середу, 4 листопада 2015 р.


Високе покликання служити людям!


День працівників соціальної сфери – професійне свято людей, що творять добро, висловлюють милосердя по велінню свого серця і душі! Соціальна робота – це мистецтво налагоджувати зв’язки між людьми, рятувати від життєвих негараздів, своєчасно простягати руку допомоги, дарувати надію на краще всім, хто цього потребує.


Це свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

Привітати працівників Центру «Еверест» прийшли голова Барської районної ради Михайло Піддубний, гарний друг закладу, а відтепер голова Барської міської ради Артур Цицюрський , члени громадського об’єднання «Самопоміч», керівник волонтерського загону «Дзвіночок» Людмила Кузнєцова, викладачі та студенти місцевого педагогічного коледжу, волонтери загону «Еверест».

Приватний підприємець, член ГО «Самопоміч», відтепер депутат Барської міської ради Василь Хоменко подарував дуже необхідний закладу монітор, а члени ГО «Самопоміч» презентували не менш необхідний для роботи принтер.




Музичне вітання подарували викладачі та студенти. Від усіх присутніх на святі лунали щирі вітання, які надихали та наснажували на кропітку роботу. 


Переконана, наші шановні колеги трішки відпочили від повсякденних турбот та отримали справжню насолоду від яскравих виступів. А далі – знову до своїх підопічних, що так чекають на допомогу, тепло і ласку!






Немає коментарів:

Дописати коментар