пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

Валентинів день

Підходить до свого завершення останній місяць зими. У повітрі весняне віяння та не тільки, в душах «еверестівців» теж, адже вони із задоволенням відзначають День св. Валентина. І це зовсім не дивно, адже у хлопців та дівчат весняний настрій, хочеться ніжності, тепла, романтики, плюшевих ведмедиків, троянд, шоколадних цукерок, поцілунків і освідчень у коханні. Саме тому День св. Валентина - те, що треба!
Історія цього свята романтична й загадкова, оскільки існує кілька легенд його походження. Одна з них розповідає про священика на ім’я Валентин, котрий у ІІІ столітті всупереч Указу Римського імператора Клавдія таємно вінчав закоханих, за що був засуджений до страти. Перебуваючи у в’язниці, Валентин закохався в доньку наглядача тюрми і перед стратою надіслав їй записку, сповнену ніжністю і любов’ю з короткою фразою «від Валентина». З тих пір стислі за змістом, але теплі й задушевні листівки стали називатися «валентинками», які набрали популярності сьогодні.

"Еверестівці" охоче готувались до свята - готували «валентинки» для тих, кого люблять, чекають і поважають.
Еверестівці разом із своїми друзями волонтерами загону «Еверест» та волонтерської школи «Дзвіночок» відсвяткували День Святого Валентина.
Щоб розважити «еверестівців», волонтери педагогічного коледжу підготували безліч цікавих ігор та конкурсів, за перемогу в яких вручали яскраві «валентинки». Завдяки продуманому сценарію і чарівності дівчат, клієнти Центру отримали масу позитивних емоцій.
А школярі, під керівництвом Ірини Миколаївни, підготували для своїх друзів цікаву розважальну програму з різноманітними конкурсами, іграми, танцями, піснями, та головним подарунком цього дня - були валентинки. Також учні пригостили «еверестівців» закладу красивим і дуже смачним тортом.
Окрім того, напередодні самого свята неочікувано у гості завітали наші дорогі друзі із дитячої бібліотеки – Мірчук Людмила Іванівна та Шмирко Валентина Василівна, які привітали клієнтів Центру із наступаючим святом та побажали усім взаємного кохання та світлого майбутнього. А також презентували яскравий календар із фотографіями наших вихованців та святковий торт.
Дякуючи усім гостям, вихованці дарували власноруч виготовлені валентинки.














Немає коментарів:

Дописати коментар