четвер, 18 лютого 2016 р.

Люблю я пісню українську...

Співуча моя Україно,
Хай буде щасливим твій шлях,
Хай пісня твоя солов’їна
Лунає, як нині, в віках.


Народна пісня – основа духовного життя українського народу. Це твердження можна вважати маніфестом фестивалю української народної пісні «Люблю я пісню українську», що проходив у ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 м. Бара. Завданням заходу було: відродження та збереження українськиїх народних пісень, місцевого фольклору.

За традицією, учні школи завітали до Центру «Еверест» та представили до уваги яскраву музичну палітру пісенних композицій, а саме: «Захотіла баба молодою бути» (7-А клас), «Я щаслива» (8-А клас), «Ой там на горі» (6-А клас) та «Гапка» (8-Б клас).

Пісні вражали своєю неповторною красою, а щирістю полонили серця «еверестівців» та їх батьків. Яскраві традиційні і модернізовані святкові костюми сяяли яскравими барвами, додаючи і рум’янцю на щоки виконавців і яскраві перлинки радості у намисто чудового настрою всіх учасників фестивалю.

Також, під час заходу волонтери загону «ЕВЕРЕСТ» разом із клієнтами Центру співали українських пісень та кружляли у веселому танку.

Наостанок, вихованців та гостей свята частували традиційними українськими стравами: варениками з капустою, пирогами та салом.









Немає коментарів:

Дописати коментар