пʼятницю, 4 березня 2016 р.


Перед Богом мати на колінах, а насправді – воїн на коні.


Жінки бувають різні, як квіти весняні,
Як хризантеми пізні і як п’янкі пісні,
Як спогади криничні, як мандри крізь літа —
Чарівні, мудрі, вічні, як юність золота.


З березневим подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів приходить жіноче свято – 8 Березня. Кожна жінка і дівчина чекає цього свята. Але не менше чекають його хлопчики та чоловіки, бо мають змогу привітати своїх дружин, матусь, бабусь, сестричок, подруг.
Цікаво, тепло, зворушливо і піднесено пройшло Центрі «Еверест» традиційне весняне свято «Перед Богом мати на колінах, а насправді – воїн на коні».
  Першими порадували своїми привітаннями, виступами та милозвучними піснями студенти Барського гуманітарно-педагогічного коледжу ім Грушевського, а саме: Ольга Шуріпа, Ігор Чех, Вікторія Ярковська, Іванна Ярковська, Дмитро Мацюляк та Владислава Коваль. Окрему подяку висловлюємо Наталії Василівні Сошинській, завдяки якій виступи студентів були таким вражаючими та високопрофесійними.
         Опісля концерту, свято продовжили учні ЗОШ І-ІІІ ст. № 4. Лунали слова-привітання рідним матусям, бабусям, сестрам, подругам та працівникам Центру. Заздалегідь школярі та «еверестівці» підготували сценку під назвою «Серце матері», яка зворушила присутніх до сліз. Окрім того, була проведена конкурсно-розважальна програма, під час якої клієнти мали змогу подарувати своїм матерям та бабусям власноруч та з любов’ю виготовлені подарунки - фоторамки.
За традицією, до вітань приєдналися батьки вихованців Центру. Голова батьківського комітету та його заступниця привітали «еверестівський» колектив зі святом та подарували цінний подарунок – електричну піч, щоб ті могли відтепер зустрічати своїх гостей власно випеченими пирогами.
Восьмиберезневе чаювання  у рамках реабілітаційної програми «Батьківська вітальня»  пройшло напрочуд гарно і щиро разом із депутатом районної ради Олексієм Пацьорою, депутатом міської ради Сергієм Маковецьким, членом  виконавчого комітету міської ради Олександром Крикливим. Їхні емпатійні вітання та підтримка мужнім борцям-матерям були дуже необхідні нашим матусям.  Адже, мами що виховують  дитину з інвалідністю знаходяться у постійній боротьбі за здоров’я  дитини та за право бути повноцінним членом суспільства.
Отож, жіноче свято подарувало кожній жінці та дівчині іскорку тепла, любові, поваги, веселий настрій та великий заряд бадьорості.

























Немає коментарів:

Дописати коментар