четвер, 12 грудня 2013 р.

Права дитини понад усе!

           З 9 по 13 грудня в Центрі  проходив  Всеукраїнський тиждень права,присвячений правам і обов’язкам кожної дитини нашої країни.
   Це здійснювалося для того, щоб більше дізнатися й зрозуміти значущість таких важливих документів, як Декларація прав дитини та Конвенція про права дитини. Дізнатися про те, як закони захищають і охороняють дітей у нашій країні.. Тобто цей тиждень - пропаганда, спрямована на всіх громадян нашої держави. А наша маленька «держава» (тобто Центр) не стала винятком: було проведено ряд заходів та тематичних занять під гаслом: «Права дитини понад усе».Метою проведення було формування в вихованцях  уявлення про Декларацію прав дитини, закріплення знань про обов’язки та права дітей; виховання почуття відповідальності за себе та за свої вчинки.
          Адже кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм.
         Тиждень завершився, але, сподіваємось, що ефект його триватиме. Набутий досвід, спілкування, проведені заходи продовжуватимуть жити і утверджуватися у житті кожного, хто долучився до його проведення та участі. 
Отак бурхливо і насичено пройшов «Тиждень права» і  ми вважаємо, що недаремно, адже може колись всі права дітей будуть виконуватись, а їх порушення суворо каратимуться.


Немає коментарів:

Дописати коментар