четвер, 5 червня 2014 р.

ПОСВЯТА В ВОЛОНТЕРИ

      


  Уже сьомий рік поспіль у Барі при міському  центрі соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Еверест». Стільки ж часу існує волонтерський загін «Дзвіночок»,  що діє на базі реабілітаційного центру.
    За час роботи загону не один десяток студентів отримав статус волонтера – людини, що безкорисливо творить добро. Було зроблено багато добрих справ - проведено різноманітні свята, акції, тренінги, ігри, екскурсії, гурткові заняття. 
     Упродовж цього часу сформовані певні традиції. Одна з них- посвята студентів другого курсу, що працювали в «Центрі» на протягом року, у волонтери. Відбувалася вона під час студради. На це зібрання були запрошені члени адміністрації коледжу, директор та працівники
«Еверест»та студенти - волонтери випускних груп. Майбутнім волонтерам було вручено «Трудові книжки», пов’язані жовті краватки та  спеціально розроблені значки члена волонтерського загону. 
    Під час посвяти  була зачитана клятва волонтера, виконувався гімн волонтерів, музику до якого написала викладач коледжу-Наталія Матвієнко. Студенти четвертого курсу підготували відеозвіт про свою роботу.
     Директор центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Еверест» - Тетяна Марущак висловила щиру вдячність за роботу студентів - волонтерів та вручила Подяку директору коледжу, кандидату педагогічних наук – Савчуку Петру Несторовичу - та керівнику волонтерського загону «Дзвіночок» - Кузнєцовій Людмилі Василівні від виконавчого комітету Барської міської ради та центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Еверест».
    
Сподіваємося, що члени волонтерського загону отримають натхнення на здійснення хороших вчинків та надалі будуть активними учасниками всіх починань реабілітаційного центру «Еверест».  

Немає коментарів:

Дописати коментар