середу, 24 грудня 2014 р.

Миколая зустрічаймо в цей святий величний час.


  У житті Центру «Еверест» що не день – то подія, що не мить – то відкриття. У чому секрет? Напевно, у тому, що дитинство та  юність  – це світ казки, гри, творчості. Щоб діти мали змогу зануритися у дивовижний світ чарівності у реабілітаційному центрі «Еверест» відбулася казкова феєрія. 
      День святого Миколая заставляє кожне серденько відкритися для добрих та милосердних вчинків, бо Миколай – це чарівник, який  обов’язково подарує щось незвичне. Звичайно дітлахам солодощі та подаруночки, а дорослим маленьку частиночку доброти.
   Милосердя і розуміння, доброту та душевну щедрість виявляють до дітей з особливими потребами і юні волонтери, і благодійники,  і ширі друзі, і просто пересічні громадяни- барчани.  

Завітали до вихованців міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Еверест» помічники святого Миколая: перший заступник голови райдержадміністрації Неля Мельник, голова районної ради Михайло Піддубний,   директор ТОВ «Пфаннер Агро» Володимир Годованюк,директор ЦС ССДМ  Тетяна Шароградська, протоієрей Ростислав Рябий,  помічник народного депутата  Олег  Пелих, депутат міської ради Світлана Савосіна, які також завітали цього дня до «Евересту» з подарунками.

Неля Володимирівна висловила щиру вдячність колективу реабілітаційного центру за турботу, якою вони оточують своїх вихованців. Перший заступник голови райдержадміністрації запевнила, що районна влада завжди підставлятиме плече допомоги реабілітаційному закладу. Вона тепло привітала «еверестівців» з найулюбленішим святом дітвори та вручила кожному солодкий подарунок. 

 Вже увійшло в традицію отримувати  щорічні вітання-солодощі  від приватного нотаріуса Одеського міського нотаріального округу Миколи Журавля. Його мати Тетяна Панкратова отримала подяку за гостинці та уклін за виховання чуйної та щирої людини  свого сина .
Голова громадської організації  «Народний контроль та захист»  Борис Мацюк  завжди відчуває свою християнську причетність  і не залишає без уваги «еверестівців».  На свято завітали його помічники: Оксана  та Ігор  Голодюки з солодощами та фруктами.
Тож у центрі відбулося гарне, зворушливе свято, окрасою якого стали художні номери, підготовлені волонтерами. А вихованці затамувавши подих слухали легенду про Миколая. Це скільки ж любові до дітей потрібно мати у своєму серденьку? Скільки щастя та посмішок сяяло, що дорослі на мить повірили в доброго чарівника. 
Самим приємний було те, що кожен з вихованців обіцяв поводити себе слухняно в майбутньому році. А найціннішим стали дитячі безпосередність і посмішки – це було вартим тієї роботи, яку було проведено волонтерами Барського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. М.Грушевського та Барської ЗОШ №4
 Яскравий День Святого Миколая стало окрасою початку зимових свят. Казкові персонажі, артистичність наших дітей, їх щирі емоції та переживання зробили дійство дивовижним! Доброзичлива святкова атмосфера зачарувала!

    А можливо він і є, святий Миколай? Просто потрібно повірити в диво і воно обов’язково  відбудеться.  Закінчилося свято, але дух чарівності досі не залишив наш  центр. Не вірите, тоді завітайте до нас і ви відчуєте. Адже недаремно :
Святий, щедрий Миколай
Йде
 щороку  в  рідний  край!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар