вівторок, 30 грудня 2014 р.

"У ГОСТЯХ У НОВОРІЧНОЇ ЯЛИНКИ".



 Новий Рік - одне із найзагадковіших свят, і не тільки тому, що його очікування й святкування пов’язане зі світом добрих казок і магії, але ще й тому, що в культурній загальнолюдській традиції це, мабуть, єдина знаменна подія, що протягом століть і щорічно відзначається людьми у всіх країнах і на всіх континентах. Новий рік воістину планетарне свято, яке знають, люблять і з нетерпінням чекають земляни.

   Новий рік - одне з небагатьох свят, що об`єднує все людство, за всіх часів у різних народів існували й існують нині свої власні традиції зустрічі Нового року, своя святкова атрибутика, свої тимчасові строки для проведення цього свята.
    Новий рік! Чудове й веселе свято, яке нетерпляче очікують дорослі і малята. Новий рік – це час подарунків, сюрпризів, час справжньої казки, коли відбуваються справжні дива… 
    26 та 29 грудня в Барському реабілітаційному центрі  «Еверест» відбулася феєрія зимових свят.  Чарівним вихром закружляла вихованців  зимова казка та понесла на зустріч новим пригодам та гарному настрою. Головним символом свята була ялинка, навколо якої з веселими піснями, віршами та таночками вихованці  зустрічали Новий 2015 рік. Вихованці були дуже раді гостям з далекої Півночі.
    На гостину до «еверестівців» завітав Дід Мороз і Снігуронька, казкові герої відомих казок та вірні і щирі друзі волонтери.
   Сміх, подарунки та гарний настрій панував  в «Евересті». А подарували нам його члени волонтерських загонів «Дзвіночок» та «Еверест».

Вперше до закладу  завітали: приватний підприємець, член громадської організації «Майдан» Сергій Стаднік, який почастував солодкими гостинцями, працівниця терцентру, член ініціативної групи об’єднання «Самопоміч» Оксана Бас, яка грала роль бабусі Веселинки, Олексій Пацьора у ролі Святого Миколая та добрий і щирий друг «Евересту» Артур Цицюрський.
   «Еверестівці» разом з ними співали пісні, водили хороводи, гралися в цікаві ігри  та щиро впевнені в те, що новорічне свято подарувало ще трьох чудових друзів – Сергія Стадніка, Оксану Бас та Олексія Пацьору.





Немає коментарів:

Дописати коментар