середу, 16 грудня 2015 р.


В "Евересті" грають в шашки

Всі знають, що грати в шахи та шашки корисно. Навіть у самих зайнятих людей іноді буває вільний час, який хочеться приділити якомусь хобі чи захопленню. Всі розпоряджаються цим часом по-різному. Одні відправляються в тренажерний зал або басейн, інші виїжджають на природу, треті спілкуються з друзями та родичами. Але більшість сучасних людей проводить свій час бездарно. Вони можуть годинами просиджувати перед комп’ютером, граючи в різні ігри. Але ж є набага
то цікавіші ігри — шахи та шашки. Тим, хто з ними не знайомий, вони деколи можуть здатися досить нудними і нецікавими іграми.
 Але тільки до тих пір, поки вони не починають грати. Адже з часом навички розвиваються, і гра виходить більш цікавою. Але справа не тільки в цьому. Гра в шахи та шашки дуже благотворно позначається на розвитку логічного мислення і дозволяє прораховувати всі свої кроки на кілька ходів вперед. А це стане в нагоді абсолютно кожному. Такі настольні ігри дуже корисні не тільки для дорослих, але і для дітей. Хлопчики і дівчатка, знайомі з цими іграми, успішно навчаються і швидко засвоюють нову інформацію, вчаться самостійно мислити логічно та усвідомлено приймати рішення, виробляється посидючість та розвивається просторова уява, формуються навички планування дій, а завдяки своїй спортивній складовій, шахи та шашки виховують характер: бажання перемагати змушує людину займатися, а будь-яка помилка чи поразка - це лише нова можливість для розвитку. 
Тож, опісля Анріївських вечорниць, еверестівці та новоспечені волонтери 6 класу ЗОШ І-ІІІ ст. № 4, вирішили позмагатись у вмінні грати шашки. Під час дружнього турніру клієнти Центру та школярі отримали масу позитивних емоцій та вражень, навіть придумували свої «нововведення» до правил гри.
Надіємось, що візити волонтерського загону «Дзвіночок» будуть і надалі сповненими веселощів, пустощів, посмішок і завжди такими ж цікавими.


Немає коментарів:

Дописати коментар