понеділок, 21 грудня 2015 р.

У дитинства край іде Святий Миколай.
Насичений подіями рік добігає кінця і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. Найбільш очікуваним та значимим для дітей є день Святого Миколая. Адже вони вірять у чудотворну силу Святого Миколая і чекають від нього подарунків та здійснення своїх мрій. З великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей.

      
     У день вихованці Центру «Еверест» та чого більше. Чи буде подарунок, а чи, можливо, різка? Бо чемним діточкам за свою слухняність, старанність та працьовитість Святий обов’язково принесе подарунок, а неслухняним – прутик.


      На свято «У дитинства край іде Святий Миколай» до дітей та молоді з функціональними обмеженнями завітали життєрадісні та небайдужі люди: міський голова Артур Цицюрський, заступник голови районної держадміністрації Неля Мельник, голова районної ради Михайло Піддубний, заступник голови районної ради Олександр Парчевський, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Юрій Козловський, депутат районної ради Олексій Пацьора, депутат міської ради Василь Хоменко, секретар міської ради Віктор Подуфалов, працівники районної бібліотеки для дітей та просто гарні добрі барчани: Клавдія Склярук, Тетяна Дерев’янко, Ганна Гринішена та Микола Ільніцький.

Немає коментарів:

Дописати коментар