середу, 13 квітня 2016 р.

                             «Евересту» виповнилося  8 років.
12 квітня Барському міському центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Еверест» виповнилося 8 років. 
  
Центр «Еверест» для наших вихованців це 2-га домівка, бо ми живемо великою дружньою родиною, де є розуміння, довіра, радість спілкування. Наші вихованці знайшли багато друзів, наполегливо здобувають своє місце в суспільстві, приносять радість собі та оточуючим…

    Ми навчаємося жити «тут і тепер». Крок за кроком, ми пізнаємо людей з іншим світоглядом і глибшими життєвими цінностями, непомітно покидаючи тісні рамки нашого сумного, бідного на почуття суспільства. В результаті, ми можемо сказати, що почуваємося щасливими бо завдяки нашим зусиллям в «Евересті» завирувало життя, насичене перемогами і здобутками; завдяки гарним друзям і партнерам у нас йде безперервний процес відкриття нових можливостей, народження нових мрій, відкриття нової реальності 
     Нам дуже приємно, що нас пам’ятають і нас привітали : міський голова Артур Цицюрський із заступником з економічних та гуманітарних питань Олексієм Голубковим, наш друг Ігор Довбиус, депутати міської ради Ірина Титаренко і Сергій Маковецький, директор Барського РЦСССДМ Тетяна Шароградська, волонтерські загони «Дзвіночок» і «ЕВЕРЕСТ»
 Волонтери Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені М. Грушевського влаштували справжнє театральне дійство лялькового театру для «еверестівців». Цього разу волонтери презентували прем’єру «Нехотілочка» з відповідними інтерактивними іграми та музичним тлом. Як завжди захід справив незабутнє враження та масу приємних емоцій.

   Хоч надворі дощило, але на серці - добре і сонячно від людської вдячності та уваги! 
                                                       



                                                                 

Немає коментарів:

Дописати коментар