середу, 20 квітня 2016 р.


Ляльковий театр впливає на глядачів цілим комплексом засобів: художні образи - персонажі, оформлення і музика - усе це разом узяте допомагає «еверестівцям» легше, яскравіше і правильніше зрозуміти зміст літературного твору, впливає на розвиток їх художнього смаку. Наші вихованці дуже вразливі і швидко піддаються емоційній дії. Емоційно пережитий спектакль допомагає визначити відношення дітей до дійових осіб і їх вчинків, викликає бажання наслідувати позитивних героїв.
Черговий раз до Центру «Еверест» завітали волонтери Барського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. М.Грушевського  із своїм керівником  Кузнєцовою Людмилою Василівно, продемонструвавши дві повчальні постановки під назвами ""Чарівна сметана" та "Маестро Колобок".

«Еверестівці» з захопленням дивилися на пригоди колобка переказані на новий лад  та сміялися з кота, який не хотів зізнаватися в тому що з`їв сметану. В такій обстановці глядач розвивається і розкривається під час гри з лялькою, забуває про умовності,  реалізує свої  здібності, починає вірити в себе. Уміле  використання лялькового театру має велике значення для розвитку розумового, морального, естетичного, трудового виховання дітей. 










Немає коментарів:

Дописати коментар