пʼятницю, 17 липня 2015 р.

25 річниця прийняття Декларації про державний суверенітет України.
В Барському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Еверест» відзначали річницю прийняття Деклараії про державний суверенітет України, бо 16 липня 1990 року Верховна Рада Української республіки прийняла важливий документ - Декларацію про державний суверенітетУкраїни.

З вихованцями була проведена бесіда, про те, що Декларація стала першим кроком до незалежності нашої держави, відчутним рушієм у боротьбі за волю.
«Еверестівці» знають що Україна – це наша земля, рідний край, наша країна з багатовіковою історією і саме ми маємо гордитися, що ми живемо в цій державі. Ми пишаємося тим, що нашаУкраїна ніколи не поневолювала інші народи, не вела загарбницькі війни, а лише захищала себе від ласих на чуже добро близьких і далеких сусідів.

Як символ єдності та неподільності нашої держави, вихованці створили своїми руками чудове панно – карту нашої країни. Кожну область дбайливо та охайно викладали із зерен різноманітних культур. Клопітка робота «еверестівців»– це втілення їхньої любові до України, їх патріотизму та віри в світле майбутнє нашої держави.

Немає коментарів:

Дописати коментар