пʼятницю, 17 липня 2015 р.


Подарунок від щирого серця.
Цікавий і чарівний світ квітів. Нема, мабуть, жодної людини, яка б не була закохана у квіти. Вони такі ніжні і духмяні, мають різноманітну форму і забарвлення, кожна з них викликає певні почуття, дарує незабутні враження. Квіти — вічні супутники людини з самого дитинства і до кінця життя. І здається, без них світ був би безбарвним і сумним, не звучало б стільки чарівних пісень і радості.
Центр «Еверест» також закоханий у різнобарв’я квітів та рослин. Про це свідчать квітничок поруч закладу та озеленення приміщень. 


На днях до Центру «Еверест» завітав барчанин, член ініціативної групи громадського об’єднання «Самопоміч» Віктор Олександр Юзвенко, який з радістю подарував нашим вихованцям власноруч виплекану вічнозелену цитрусову рослину разом із плодами - лимон.
Віктор Олександрович поділився знаннями та рекомендаціями догляду за деревцем, розказав про лікувальні властивості лимона , про те, що у шкірці плода утримується ефірне масло, а м'якоть плода багата аскорбіновою і лимонною кислотами, вітамінами C, B, B2, B6, PP, E.


Дітям та молоді з функціональними обмеженнями було дуже цікаво дізнатися, що плоди лимона застосовують як вітамінний, жарознижуючий, відхаркувальний засіб. У будь-який період немає нічого краще, ніж чашка гарячого чаю з лимоном та спілкування із гарними друзями .
Отже, любі наші друзі запрошуємо Вас на гостину.



Немає коментарів:

Дописати коментар