четвер, 16 липня 2015 р.

Артур Цицюрський - наш друг .
   Про дружбу складено чимало пісень, віршів і легенд. У кожної людини є друзі, і тільки завдяки дружбі людина може проявити найкращі риси свого характеру ... 
Як важливо, щоб кожний заклад подібний нашому і не лише, мав справжніх друзів. Ні, не його жалість і розради потрібні нам зараз, а підтримка і надання віри в свої сили. Тільки у справжнього друга знайдеться час, терпіння, мужність підтримати, не дати зламатися у важку хвилину.
Будь яка людина де б не була, куди б не потрапила, завжди знайде того, хто зможе носити цей титул – Друг.
    Вихованці Центру «Еверест» - особливі діти, тому тягнуться своєю безпосередністю та вдачею лише до добрих людей, неначе сканують їх на щирість та доброзичливість. Адже, справжню дружбу випробовують час та незгоди. І якщо вона вистоїть – її треба берегти та цінувати. Саме такою міцною і щирою є дружба Центру «Еверест» та члена ініціативної групи громадського об’єднання «Самопоміч», голови Барського районного культурно-освітнього товариства поляків імені Конфедератів Барських Артура Цицюрського, яка триває вже понад чотири роки. 
    У швидкоплинному життєвому потоці «еверестівці» мають щирого, відкритого, оптимістичного та чуйного друга. Коли приходить до закладу пан Артур, діти навипередки підходять до нього, щоб особисто привітатися, поділитися своїми досягненнями та сокровенним. 
Артур Анатолійович достеменно знає кожного вихованця, їхні уподобання і може з легкістю підтримати будь кого, використовуючи дружні почуття. У нього немає для нас вихідного, він завжди готовий прийти на допомогу, якщо це потрібно. 
Допомагає нам словом і ділом, відкриває нашим дітям потаємні куточки своєї душі. З ним ми можемо з легкістю розважатися, веселитися, працювати. 
        В арсеналі Цицюрського безліч гарних справ: матеріальна та моральна допомога, організація купівлі фотоапарату, підвезення гарячого харчування, участь у різноманітних реабілітаційних програмах (зоотерапія, арт-кухня, арт-терапія, активний родинний відпочинок), участь в проекті «На крилахх віри до вершин «Евересту» громадського об’єднання «Самопоміч» тощо.

Не любить Артур Цицюрський щоб його фотографували, щоб його хвалили, а нам навпаки хочеться на весь світ розказати та закликати інших добрих людей об’єднатися у добрі та милосерді навколо Центру "Еверест".










 . 




Немає коментарів:

Дописати коментар