неділю, 12 липня 2015 р.

                                  «Еверест» уміє відпочивати.
      Український День родини відносно молоде свято і відзначається з 2012 року. Відповідний Указ Президента України № 1209/2011 "Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят" був підписаний 30 грудня 2011 року. Святкування  дня родини встановлено на 8 липня.
     До того ж саме сьогодні православні християни відзначають день пам’яті святих Петра та Февронії. Петро і Февронія – покровителі сім’ї та шлюбу. Їх вірність багато століть є зразком християнського шлюбу.
     I коли ми говоримо: "Мiй рiд, моя родина", то у кожного в душi народжується щось таке тепле, нiжне, таке рiдне i близьке. Бо ж це найрiднiшi люди: тато, мама, бабуся і дiдусь, брати та сестри.  Це - рiдна домiвка: просторий двiр, квітучий сад, криниця з чистою джерелицею. Це - тихi пiсеннi вечори i сонячнi росянi ранки. Це - вишиванки, це - казки i легенди, мудре народне слово.

     У Центрі «Еверест» панує вже 8-ий рік дружня родинна тепла атмосфера  розуміння, емпатії  та любові.  Відзначення родинного свята - ще один привід побути разом, поділитися наболілим та сокровенним, переконатися що в гурті всі негаразди, випробовування та  перепони не такі вже й страшні та піддаються подоланню. 
     «Еверестівська» родина відпочивала на активному родинному відпочинку, де  отримали масу  вражень  та емоцій. Ми переконані, що відпочинок на природі  залишається найкращим джерелом натхнення та сил, засобом зміцнення взаємовідносин та підвищення продуктивності праці, способом відволікання від повсякденної рутини, причому тіло приводиться в тонус, а думки - в порядок.
    Саме через відчуття роду і завдяки йому кожна людина приходить до світлого образу України, до щирих і глибоких почуттів. У нашого народу живе добра і благородна традиція – підтримувати теплі родинні взаємини, долати спільно родинні незгоди. І все це робиться заради дітей, щоб виховати в них родинні почуття.







Немає коментарів:

Дописати коментар