четвер, 22 травня 2014 р.

На лісовій галявині

      На заняттях лялькового театру «Дивосвіт» у атмосфері творчості розвиваються креативні та артистичні здібності клієнтів реабілітаційного центру "Еверест."
     Будучи глядачами попередніх лялькових вистав, волонтери загону "Дзвіночок",  студенти 31 -Ш групи  Барського гуманітарно - педагогічного коледжу ім. М.Грушевського , підготували казку на новий лад "На лісовій галявині" та подарували її  "еверестівцям". 
     Постановка захоплюючої казки стала невеличким дивом, під час якого студенти - актори перевтілилися в своїх героїв та сповна відчули їх переживання. За допомогою повчальних сюжетів глядачі дізналися про такі поняття, як добро і зло, справедливість, винагорода за добрі вчинки тощо. Від перегляду вистави наші вихованці були у захваті! 
     Постановка захоплюючої казки стала невеличким дивом, під час якого студенти - актори перевтілилися  в своїх героїв та сповна  відчули їх переживання. За допомогою повчальних сюжетів глядачі дізналися про такі поняття, як добро і зло, справедливість, винагорода за добрі вчинки тощо.  Від перегляду вистави наші вихованці були у захваті!
 
      Театр надає багато радості глядачам, формує в них моральні чесноти, добропорядність, переконаність, що будь – які перешкоди можна подолати дружними зусиллями; приваблює своєю яскравістю, барвистістю, динамікою, впливаючи таким чином на них; виховує естетичні почуття і смаки; привчає бачити прекрасне.

 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар