вівторок, 27 травня 2014 р.

Ми вміємо відпочивати

Зелений світ, що нас оточує  є складовою частиною природи і відіграє надзвичайно важливу роль  в житті кожної людини. Рослини, що нас оточують,  створюють те екологічне середовище, без якого неможливе   наше нормальне життя. Естетично-духовне значення зеленого світу рослин важко переоцінити.  Ще здавна велику увагу приділяли   благородній  ролі  рослин,  їх великому значенню  у моральному вдосконаленні людини, формуванні, розвитку і поглибленні почуття прекрасного.  Немає сумніву в тому, що людина, яка краще пізнала свій край, зрозуміла  природу і її величезне значення, буде цінувати й шанувати це невмируще джерело краси, натхнення і здоров’я.
Вже стало родинною традицією "еверестівців" в чудову травневу пору  збиратися разом  у міському парку та складати шану весняному сонечку. Адже, без перебільшення можна сказати, що сонце, свіже повітря, рослинний світ позитивно впливають на формування особистості кожного клієнта центру "Еверест". 
Що може бути прекраснішим за спільний відпочинок батьків з дітьми !  
Завдяки цікавій розважальній програмі  відпочинок  був емоційно - насиченим. Захід включав в себе рухливі ігри змагального характеру, що супроводжувалися сміхотерапією, музикотерапією, танцетерапією, аромотерапією тощо.
   Діти разом із батьками були єдиним цілим, вболівали один за одного. Але всі учасники заходу з нетерпінням очікували самого найголовнішого -  власноруч засмажених на вогні найсмачніших сардельок. Маса позитивних емоцій,цікавих вражень розвинули в них шалений  апетит. Сардельки - яких на початок заходу здавалось забагато, розстали в єдину мить...
Повертаючись до дому всі жваво ділилися своїми позитивними враженнями.

Немає коментарів:

Дописати коментар