понеділок, 25 травня 2015 р.


ПОДАРУНОК ДЛЯ "ЕВЕРЕСТУ"
Центр «Еверест» 7 років живе яскравим та насиченим життям: постійно проводяться цікаві заходи, теплі зустрічі, захоплюючі заняття. Ми відкриваємо нові напрямки роботи, аби розширити коло тих, кому стараємося допомогти. 
В кожного бентежно стукає серце при згадці про роки, проведені у колі друзів та в атмосфері любові, які стрімко пливуть від нас і залишаються лише у спогадах. 
Як приємно коли ці спогади можна підкріпити світлинами, але не завжди собі Центр «Еверест» міг дозволити зафіксувати цікаві миттєвості із життя вихованців. Про нашу проблему дізнався вірний і щирий друг нашого закладу Артур Цицюрський, який організував своїх друзів - прихильників та членів Барського об'єднання "Самопоміч" на купівлю фотоапарату для наших вихованців.
За такий приємний, безкорисливий внесок від імені дітей та молоді з інвалідністю, батьків і працівників Центру «Еверест» сердечно висловлюємо найтепліші слова подяки за матеріальну допомогу-придбання фотоапарату CANON Жанні та Юрію Немировському, Олександру Міханько, Любомиру Романюку, Максиму Дячуку, Артуру Цицюрському.
Ця підтримка - свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем реабілітації в Україні і розуміння непересічної важливості морального виховання.
Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Нехай Вас завжди і всюди зігріває Сонце любові. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.


Немає коментарів:

Дописати коментар